Riječ vlasnika

Raduje me pozdraviti Vas na našoj web stranici, putem koje Vam želimo prenijeti podrobne informacije o

  • području našeg djelovanja
  • kvalitetu naših proizvoda i
  • profesionalnosti i kooperativnosti našeg tima eksperata.

Rado spominjem činjenicu da smo BAUWACH u veoma kratkom roku uspjeli izgraditi u renomiranog proizvođača sa bogatim asortimanom bitumenskih hidroizolacija sa višestrukom namjenom.

Naše dugogodišnje tržišno iskustvo sa mnogobrojnim internacionalnim i nacionalnim partnerima, kao i omjer kvaliteta i cijene naših proizvoda ulivaju povjerenje i reprezentiraju nas kao stabilnu i ozbiljnu kompaniju. U obostranom interesu, u potpunosti stojimo iza naših partnera i polažemo veliku važnost na dugoročnu saradnju.

Konstantna briga po pitanju usavršavanja proizvodnih procesa i optimiranju sastava proizvoda je rezultirala u proizvodima visokog kvaliteta, te nam omogućila dobijanje CE certifikata, kao uslova za izvoz na zahtjevno EU-tržište. Ipak, ne zadržavamo se na tome nego radimo na daljnjem kvalitativnom optimiranju proizvoda ali i inovativnom prilagođavanju karakteristika proizvoda prema potrebama klijenata i njihovih projekata.

Nudimo Vam također i proizvodnju po nalogu,  pod Vašim vlastitim brendom i povoljnim uslovima. Istovremeno Vam stojimo na raspolaganju i po pitanju izrade korporativnog dizajna, deklaracija i specifikacija za Vaš brend.

Naša vrata su širom otvorena za uspostavljanje novih kontakata, a primarni cilj nam je bio i ostaje zadovoljstvo klijenata opskrbljenim potpunim informacijama o proizvodima i uslugama BAUWACH-a.

Za sva otvorena pitanja i informacije Vam se rado stavljamo na raspolaganje putem telefona:

Ili putem email-a [email protected] odnosno, kontaktnog formulara.

Na svaki upit odgovaramo u roku od 24 sata radnim danima.

Svako novo poznanstvo je bogatstvo koje se ne da mjeriti ovosvjetskim parametrima.
Radujemo se Vašem upitu i ostvarivanju saradnje !

 

Vlasnik kompanije   

Dipl. ing. Vahid BRKIĆ

Dipl. ing. Vahid BRKIĆ

Vlasnik kompanije